Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Suporturi de biciclete pentru autobuze

Respins

Competență RAT Craiova

Categorie
MOBILITATE, ACCESIBILITATE ȘI SIGURANȚA CIRCULAȚIEI
Initiator
Alexandra Mihailescu
Durata estimata
1 luni
Buget estimat
5.000 euro

Distribuie proiectul

Facebook
Twitter

Descrierea proiectului

Propun dotarea autobuzelor, inclusiv a curselor exterioare, cu suporturi de biciclete ca in imaginea atasata. Suporturile ar incuraja transportul in comun dar si utilizarea bicicletelor, intrucat sunt cazuri in care este impracticabila deplasarea pe bicicleta, din cauza distantei mari, sau conditiilor meteo temporare, sau lipsei trotuarului/pistei de bicicleta, care face periculoasa deplasarea cu bicicleta pe distante mari, mai ales in afara orasului. Spre exemplu, persoane care folosesc bicicleta in mediu rural din Dolj ar putea sa o foloseasca si in oras daca ar avea posibilitatea sa o aduca, fara sa trebuiasca sa calatoreasca efectiv pe bicicleta zeci de kilometri.

Beneficiarii proiectului

Calatori care utilizeaza deja transportul in comun, dar si categorii care folosesc in momentul de fata doar bicicleta, si care vor fi atrasi sa foloseasca autobuzul in felul acesta

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

Pot ajuta la identificarea celei mai potrivite solutii, dar precizez ca nu am studii in domeniul mecanic.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile