Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Cine poate trimite propuneri de proiecte?
Pot depune proiecte la procesul de Bugetare participativa cetatenii care locuiesc, muncesc sau studiaza in Municipiul Craiova cu varsta minima de 18 ani. Proiectele de depun online, pe platforma bugetarii participative craiova.decid.ro
Care este bugetul alocat procesului de BUgetare Participativa?
Bugetul total alocat procesului de Bugetare Participativa este de 200.000 Euro. Fiecare proiect trebuie sa aiba un cost total de maximum 50.000 Euro.
Asociatiile pot depune proiecte?
DA, pot înainta propuneri de proiecte și persoane juridice – asociațiile, fundaţiile, ONG-urile și societățile comerciale cu sediul social în Municipiul Craiova.
Propunerile pot fi insotite de o documentatie suplimentara?
Locuitorii municipiului Craiova care vor depune un proiect, au posibilitatea in cadrul contului creat online, sa ataseze documente relevante pentru proiect. Pentru a fi validat proiectul, se vor respecta conditiile indicate in pagina de adaugare a acestuia.
Este posibil sa se schimbe o propunere in cazul in care s-a facut o greseala?
Propunerea nu mai poate fi modificata din momentul in care aceasta a fost aprobata de catre comisia de evaluare. Cat timp propunerea nu este aprobata poti face corecturi. In cadrul procesului de evaluare daca mai sunt necesare completari sau greseli, comisia va notifica initatorul prin intermediul unui email si va da dreptul initiatourului sa aduca completarile necesare. In afara situatiilor de mai sus nu se pot modifica proiectele.
Primaria municipiului Craiova revizuieste toate propunerile?
Primaria municipiului Craiova va analiza toate proiectele incarcate pe platforma online si va valida acele proiecte care indeplinesc toate conditiile mentionate in regulamentul procesului de bugetare participativa.
Cate propuneri pot fi prezentate de fiecare cetatean?
Fiecare cetatean va putea depune pe platforma online cate proiecte doreste, cat timp acestea respecta regulamentul.
Cum se voteaza un proiect?
Votarea proiectelor se va realiza intr-o perioada de 30 zile prin intermediul platformei online craiova.decid.ro. Fiecare persoana inregistrata pe platforma online va avea posibilitatea de a vota un singur proiect din fiecare categorie.

Suntem aici pentru a te ajuta

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la procesul de bugetare participativa initiat de Primaria Muncicipiului Craiova, nu ezitati sa ne contactati:  

Craiova in cifre

Proiecte depuse
Utilizatori
Domenii
Buget alocat

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile