Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Bacalaureat – take it easy

Aprobat

Categorie
CULTURĂ
Initiator
Laura Elena Dumitrescu
Durata estimata
12 luni
Buget estimat
7.600 euro

Distribuie proiectul

Facebook
Twitter

Descrierea proiectului

„Bacalaureat - take it easy ” este proiectul prin care liceenii craioveni vor trece mai ușor și cu note mult mai mari peste examenul peste care nimeni nu poate să treacă - fără să treacă- , mai ales la limba și literatura română.
Actorii - susținători ai Asociației Culturale „Highlateatru”, vor cuprinde întreaga programă a curiculei de limba și literatura română, încercând prin momente artistice să imprime în mintea liceenilor mult mai ușor operele pe care le au de studiat.
Uitând de comentariile de care noi toți ne temeam, proiectul își propune ca la finele fiecărui act artistic să organizeze sesiuni de „Q&A” - între liceeni/profesori și actori.

Beneficiarii proiectului

Ne propunem ca timp de 12 luni să pătrundem pe porțile tuturor liceelor din Craiova, dorind să fim auziți și văzuți de toți elevii din ani terminali ai orașului Craiova.

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

Voi aduce în fața liceenilor, actori profesioniști - apropiați de vârstele lor - care vor încerca să facă totul mult mai clar în mintea liceenilor.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile