Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Amenajare trotuare si parcari zona Colegiilor Carol I si Elena Cuza

Aprobat

Categorie
INFRASTRUCTURĂ STRADALĂ: ALEI, TROTUARE, SCUARURI, ZONE PIETONALE
Initiator
Gigi Croitoru
Durata estimata
2 luni
Buget estimat
50.000 euro

Distribuie proiectul

Facebook
Twitter

Descrierea proiectului

Sustin un proiect prin care propun amenajarea trotuarelor din zona Colegiilor Elena cuza si Carol I. Ambele trotuare de pe strada Mihai Viteazul, de la intersectia cu Ion Maiorescu si pana jos, la intersectia cu Str. Bibescu sunt deteriorate si ocupate in permanenta de autoturisme (desi acest lucru reprezinta o contraventie). Atunci cand ies de la scoala, copii din clasele ce desfasoara cursuri dupa amiaza, sunt practic nevoiti sa foloseasca partea carosabila pentru a se deplasa, acest lucru fiind extrem de periculos mai ales cand se insereaza devreme (toamna, iarna) sau cand ploua si vizibilitatea este redusa.
De aceea propun refacerea acestor trotuare si trasarea unor locuri de parcare , si montajul unor piloni pentru delimitarea a cel putin 1,5 m necesari pentru deplasarea pietonilor, de-a lungul acestora (asa cum s-a procedat in mai multe zone din centrul orasului).

Beneficiarii proiectului

Locuitorii orasului Craiova, in special elevii care studiaza la cele doua colegii si parintii acestora

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

voluntar

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile