Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Un oras curat, un oras frumos !

Aprobat

Categorie
AMENAJARE SPAŢII PUBLICE
Initiator
Patru Andrei Georgian
Durata estimata
3 luni
Buget estimat
50.000 euro

Distribuie proiectul

Facebook
Twitter

Descrierea proiectului

Un oras curat , un oras frumos !

Este un proiect de amplasare a unor noi pubele pe spatiu public in zonele principale ale orasului precum scoli , facultati, gradinite csi in zonele aglomerate. Cat si reamplasarea celor vechi din statiile de autobuz si de pe stalpii din oras, care la momentul de fata o buna parte din ele sunt intr-o stare avansata de degradare si la o distanta relativ mare de zona pietonala, cetatenii aruncand pe jos gunoaiele din comoditate.
Acest proiect doreste amplasarea pubelelor in vecinatatea bancutelor (max. 1 m de acestea) amplasate pe Calea Bucuresti ( stim cu totii ca cel putin in sezonul cu temperaturi ridicate acestea sunt pline de tineri care in proportie de 60% 70% lasa in urma lor , seminte, chistoace s.a.m.d )cat si in statiile de autobuz care in momentul de fata au modelul vechi si inutil amplasat la o distanta mare de locul de asteptare, cat si vecinatatea institutiilor de invatamant.
Pubelele noi vor fi prevazute cu spatiu special pentru aruncarea chistoacelor, acestea find in momentul de fata amplasate doar in centrul orasului, iar cele vechi care inca mai pot fi folosite reamplasate in cartiere la o distanta mai mica ( max. 200 m) fata de cela amplasate in momentul de fata.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii acestui proiect vor fi toti cetatenii orasului Craiova.
Prin acest proiect toti locuitorii vor avea pubele moderne, precum in centrul orasului, unde pot arunca atat chistoacele, care la momentul de fata sunt o mare problema, cat si resturile.

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

Gasirea locurilor pentru amplasarea acestor pubele cat si gasirea distribuitorului sau fabricantului pentru producerea lor la un cost rezonabil.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile