Proiecte realizate prin inițiativă cetățenească

Reamenajare loc de joaca Parcul Romanescu

Aprobat

Categorie
AMENAJARE DE SPAȚII VERZI ȘI LOCURI DE JOACĂ
Initiator
Carmen Rodica Stanga
Durata estimata
6 luni
Buget estimat
45.000 euro

Distribuie proiectul

Facebook
Twitter

Descrierea proiectului

In Parcul Nicolae Romanescu exista 2 locuri de joaca pentru copii. Propun reamenajarea acestora avand in vedere doua aspecte principale:
- Siguranta copiilor nostri: Locurile de joaca existente se afla intr-o stare avansata de degradare, asa cum reiese si din pozele atasate si reprezinta un real pericol pentru copii. De exemplu,exact langa locul de sosire al toboganului se afla in suprafata de nisip mai multe pietre unde copiii se pot lovi daca se dezechilibreaza la aterizare ; unul din leagane are lantul rupt, etc
- Imaginea orasului: Parcul Nicolae Romanescu este unul din principalele obiective turistice ale orasului Craiova, iar existenta locurilor de joaca actuale reprezinta o rusine pentru noi.
Din vechiul loc de joaca pot fi pastrate : bancile, cosurile de gunoi, gardul imprejmuitor si aleile de dale

Beneficiarii proiectului

Primaria Municipiului Craiova

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

Fiind un proiect tehnic, va fi nevoie de o firma specializata, insa pot ajuta cu orice considera necesar managerul de proiect

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile